News

2010.10.31. 09:15

1. A Half-Life című epizódot töröltem. okok:

  • Szar lett
  • Laggos, akaródozós lett de nagyon
  • A fele csak laggos ölésből áll
  • a hangom nem hallatszik
  • van erre más ötletem, ami jobb

2. Fraps problem

Újraraktam a gépemet, és amikor a frapsot rakom fel, akkor ezt írja ki minden 1es indításkor a kidobás előtt:

"Error while unpacking program code LP5. Please report to author."

KÉREM, AKI TUD VALAMIT, HOGY MIT CSINÁLJAK ÚJ VIDEÓKÁRTYA VÉTELÉN KÍVÜL, AZ ÍRJON AZ assainguy@freemail.hu E-MAIL CÍMRE PLZPLZPLZPLZ!!!!!! A gamecam 1 szar, és nem akarom azt használni, vagy a fraps 1.9-et, ami 2 szeresére gyorsítja a videót hang nélkül (Az Ala Dinka és az Elit osztag - nevű epizódokban volt rá példa)!!!

3. Suli

Észrevehettétek, hogy a suli miatt csak 1-2 hetente vannak részek. Ennek az az oka, hogy későn érek haza, és sokat kell tanulnom (főleg latint XO), és nem nagyon marad idő kockulásra, mert beszedtem pár szar jegyet, szóval sry.

 BigB mondta: Scholae, non vitae discimus. (kb: Az iskolának és nem az életnek tanulunk)

Természetesen ez általában nem igaz, de azért funny XD.

4. Új rész készül

Jövő héten (Nov. 2-5) Peterzon végre jön, és megtudjuk csinálni az új részt, és akár ő is megcsinnja az 1. Gmi epizódját. Eredetileg BigB Csütörtökön (4-én) átugrik, és vele is lesz 1 rész, de ez mind csak terv. De a rész Peterzonnal biztos hogy meglesz (99.99897496%).

5. Darevil és a mikrofonja

Sajnos Darevil mikrofonja elromlott, vagy csak beszart a hangkártyája, de a lényeg, hogy nem lehet vele felvételt csinálni. Az 1etlen lehetséges eset, hogy lesz 1 rész, amikor Darevil megnémul (erről szólna a rész), és a végén majd vmit csinálok, de majd....meglesz valahogy.

na mára ennyi, nemsokára jön 1 új rész, és nagyon jó lesz!!!! cshősztök

AssainGuy

A bejegyzés trackback címe:

https://gmodidiotai.blog.hu/api/trackback/id/tr542411121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása