Cssssssssőőőőőőőő!BigB vokkk....

Nah hát má megin kezdődik előről az ami multkor is volt, hogy a részem nem jön ki.Bocs, technikai hiba.Részletesebben az hogy:

EGY,Az a gépem amin megy a Gmod az sajnos Vista-s ,és vmié szarik baszni (nemtom mé)           rajta a Sunyi Vegetables (Sony Vegas) ezé át kell rakni a cuccot a Laptopomra.Csakhát       hogy???Pendrive-om ratyesz,Megauploadhoz túl nagyméretű,torrentelni nem fogok,a CD       lejátszója a laptopomnak külső lejátszó ,és lásss csodát pont most nem műkszik

2-ő,A lapi-mon 3-naponta magától törlődik a Vegas.SZZZZZZOOOOPPPPPPÁÁÁÁÁÁSSSSSS

 

Nah erről ennyit a többi dolgok má nem olyan rossz hírek.

A laptopomon kurvára elbaszódott a billentyűzet ezé kb. egy óra volt a megírni rajta egy bejegyzést.DDDDEEEEEEE apám vett egy újat beszereltem azt mosmá ray.Ugyhogy mosmá sokat foglak titeket basztatni a szaros kis bejegyzéseimmel meg panaszkodásaimmal(hihi).

BigBé

A bejegyzés trackback címe:

https://gmodidiotai.blog.hu/api/trackback/id/tr862439412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása